PRODUCEREA

Pentru a crește, microalgele au nevoie de lumină, substanțe nutritive, condiții climatice favorabile și un „mediu de cultură” în care să conțină nutrienții necesari. În sistemul nostru de producție, mediul de cultură este apa prezentă în patru bazine mari, fiecare dintre acestea conțin un volum mediu de 48 de metri cubi, în total 192 de metri cubi de cultură de microalge care se reproduc pe parcursul anului.

Sistemul de cogenerare prezent în cadrul companiei noastre ne permite să avem apă fierbinte la 90 ° C care este transportată în interiorul serelor, asigurându-ne că rezervoarele sunt menținute în condiții optime la temperaturi perfecte pentru creșterea spirulinei. Apa conținută în fiecare bazin este mișcată continuu, pentru a evita stagnarea spirulinei și a îmbunătăți creșterea culturii microalgelor, permițând astfel și circularea nutrienților dizolvați în apă

Pentru a monitoriza permanent progresul producției, în cadrul serelor și rezervoarelor am instalat sisteme de detectare a celor mai importanți indicatori ai „bunăstării” culturii. Datele colectate sunt procesate și gestionate de echipa noastră de experți, pentru a oferi cel mai bun și sigur super aliment din lume.

Fazele de prelucrare

Faza 1

RECOLTARE

Masa conținută în rezervoare este transportată către un filtru care ne permite să separăm algele de apă

Apa rămasă este reintrodusă în rezervoare pentru că este încă bogată în săruri și substanțe nutritive utile și necesare pentru creșterea microalgelor.

Faza 2

PRESAREA

Algele colectate sunt supuse unei presări ușoare pentru a reduce % din umiditatea inițială.

Faza 3

CONGELARE

Datorită congelării salvăm tot ce înseamnă spirulina și nu permitem nutrienților să degradeze.

0